Historien om Human being 

Human Being er et meget personligt brand, som jeg har arbejdet på og udviklet over mange år.

Lige siden jeg var helt lille, har jeg kun villet gå i, hvad nogen ville opfatte som "maskulint" tøj. Det var tøj, jeg var komfortabel i, og jeg følte mig godt tilpas. 
Da jeg ramte teenageårene ændrede dette sig. 

Andres meninger begyndte at tælle mere end min egen glæde. På daværende tidspunkt levede jeg som pige. Derfor skulle jeg, ifølge andres mening, også gå klædt som en. Aldrig har jeg været så utilpas med mig selv og andres opfattelse af mig. 

I den tid gik det op for mig, hvor meget tøj har af betydning for, hvordan man bliver set. Det var ikke nødvendigvis det faktum, at jeg gik i "pigetøj", som gjorde mig utilpas. Men mere det faktum, at jeg blev læst som pige på baggrund af noget tøj, jeg havde på. 

Det var i denne periode, jeg begyndte at sætte spørgsmålstegn ved min kønsidentitet. Jeg havde desperat brug for tøj, som jeg kunne gå i uden at blive læst som hverken det ene eller det andet. Jeg vil ikke blive læst som andet end et menneske. 

Derfor startede jeg Human Being for at lave et tøjmærke, som var unisex. Ikke kun for begge køn, men for alle. Uanset køn, størrelse, hudfarve. Det skulle være tøj til alle. 

Værdier

Hos Human Being stræber vi efter at få fjernet de labels, som bliver puttet på os, f.eks med køn. Derfor er mærket unisex.

Klimaet er derudover også ekstremt vigtigt for os. Derfor er alle vores produkter bæredygtige, og alle poserne er lavet af sukkerrør. 

Jeg har haft den opfattelse, at hvis man som person skiller sig ud, enten pga. en seksualitet, hudfarve, et handicap etc., er det ofte dét, som bliver betegnelsen for det enkelte individ. Det mener jeg ikke er acceptabelt. 

At være søn af en alkoholiker, en del af LGBT+ eller noget helt tredje, vil aldrig kunne være en betegnelse for mig, men kun en del af mig. 

 

Samfundet i dag er forfærdeligt gode til kun at se ens seksualitet, religion eller hudfarve. Det bliver hele ens personlighed. Det er jeg træt af.
Jeg opfatter vi mennesker som forskellige på hver vores unikke måde. Men én ting har vi alle tilfælles: vi er mennesker!

alex%20_edited.jpg

Alex Grønvall 

Ejer 

Logoet

Vores logo, skelettet er lavet af en af mine rigtig gode venner, Anker

 

Anker er en virkelig dygtig kunstner, 

og derfor var der ingen tvivl om, at de var den rigtige for udførelsen af logoet. 

 

Grunden til, at skelettet er vores logo, er rigtig simpel. Vi har alle vores forskellige historier og værdier, og ser forskellige ud udenpå. Men indeni er vi alle ens. Derfor er skelettet logoet hos os i Human Being, da det samler os alle og viser vores lighed.